Kunto & Maisema

Kuntoporrashanke, Kunto & Maisema

Virojoen kyläyhdistys ry vetää hanketta, jossa rakennetaan kunto- ja maisemaportaat sekä niihin liittyviä oheisrakenteita kahteen kylään: Virojoelle ja Klamilaan. Kunto & Maisema -nimisen hankkeen toteuttajina on lukuisia yhteistyötahoja ja -yhdistyksiä Virolahdelta.

Hankkeen tavoitteena on parantaa ja täydentää Virojoen ja Klamilan kylien liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia rakentamalla kunto- ja maisemaportaat sekä niihin liittyvät taukopaikka Virojoen Lapinvuorelle ja näköalatasanne Klamilan Lantviikinvuorelle. Portaat toimivat sekä liikunta- että näköalapaikkana. Molemmista aukeaa upea maisema kauas merelle ja niistä on mahdollista seurata lintujen muuttoa arktisen kevät- ja syysmuuton aikaan. Hanke parantaa molempien kylien liikuntamahdollisuuksia sekä täydentää retkeily-, virkistys- ja luontomatkailumahdollisuuksia Virolahdella.

Hanketta rahoittaa Leader Sepra Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014-2020. Hankkeen toteutusaika on 12.11.2020-31.12.2022. Seuraa ajankohtaista tiedotusta: https://www.facebook.com/kuntojamaisema

Osta oma porras!

Kartutamme hankkeen yksityistä rahoitusta mm. portaiden myynnillä. Virojoella porrasaskelmia on 150 kpl ja Klamilassa 120 kpl. Tule mukaan tukemaan! Tee varauksesi 30.6.2021 mennessä!

1) Voit tukea hanketta ostamalla oman nimikkoportaan. Yksittäisen portaan hinta on 50 €. Voit toivoa haluamaasi numeroa ja saat portaaseen haluamasi tekstin, max 25 merkkiä. Lisäksi nimikkoportaan ostajat julkaistaan kyläyhdistyksen www- ja Facebook-sivustoilla.

2) Voit tukea hanketta myös suuremmalla vapaavalintaisella summalla. Jos tukesi on 500 € tai enemmän, saat nimikkoportaan lisäksi logonäkyvyyttä portaiden alkupäähän tulevaan kylttiin sekä kyläyhdistyksen www- ja Facebook-sivustoille ja portaiden avajaisten yhteydessä julkaistavaan lehti-ilmoitukseen.

Täytä tarvittavat tiedot tähän lomakkeeseen:

Hankkeen esittely ja kooste:

Hanketta rahoittaa Leader Sepra Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014-2020: